Nieuws

Digitale paniekaanval? HelenHelpt!

Aan de oppervlakte lijkt het misschien haast slaperig voor jullie, met die brandende vraag: wanneer komt dat boek er nou eindelijk eens? Maar ondertussen is er alweer heel wat beweging gaande om Schaduwjaar in het daglicht te krijgen. Daar zit een hoop voorbereiding aan vast, waaronder bijvoorbeeld het maken van een website.
Zo handig als ik ben met taal, zo ongelofelijk woordblind ben ik als het gaat om domeinnamen, webhosting en meer van dat soort enge termen. Daar bleek gelukkig een heel eenvoudige oplossing voor te bestaan: Helen Helpt!
Omdat ik Helen al enige tijd volg via Facebook en zelfs van een afstandje al geïnspireerd en gemotiveerd raakte van haar dagelijkse updates, speelde ik al eens met het idee om een berichtje aan haar te wijden. Maar nu zij op de lijst is gearriveerd van Ongelofelijk Aardige Mensen Die Helpen Om Schaduwjaar Tot Leven Te Wekken, heb ik niet langer een excuus nodig en mag ik haar vol trots bij jullie in het zonnetje zetten. ☀️
Ik stel jullie graag voor aan Helen van Rijn, ondernemer, webbouwer, IT-specialist, neuropsycholoog, intuïtief coach en masseur.
Onder de naam Helen Helpt, leidt ze je als een ware wizard door het doolhof van websites, computers en aanverwante digitale avonturen. Ze onderscheidt zich door samen met je te gaan zitten en zaken in Jip en Janneke taal uit te leggen. Een verademing wat mij betreft.
Daarnaast gaat zij uit van het idee dat een website een weergave is van de persoon erachter. Vanuit die visie zet zij niet alleen haar analytisch vermogen in, maar ook haar gevoel wanneer zij met je aan de slag gaat. Dat blijkt een krachtige werkwijze te zijn.
Het mooie aan Helen vind ik, dat ze zo open is over de weg die ze heeft afgelegd om op dit punt te komen. Het lukt haar om al haar uiteenlopende interesses, studies en ervaringen succesvol met elkaar te combineren tot 100% Helen. Ik heb daar veel bewondering voor en zoals ik al zei, inspireert het me enorm. Lees vooral eens haar achtergrondverhaal op haar website.
Wanneer je lid wordt van haar Facebookpagina HelenHelpt zul je geregeld leuke posts en handige computertips voorbij zien komen. Ik ervaar het als een verrijking van mijn tijdlijn. Misschien geldt dat ook wel voor jou?
Dus, mocht bij jou ook eens de digitale paniek toeslaan, of wil je voor je website op een relaxte manier samenwerken met een boeiende persoonlijkheid, surf dan een keer naar www.helenhelpt.nl of stuur haar een berichtje op info@helenhelpt.nl.
Je kunt haar ook benaderen voor neuropsychologie, MRT, coaching & begeleiding en massages bij haar Praktijk Helen van Rijn.
Bedankt voor je hulp Helen! Dankzij jou komt Schaduwjaar weer een stapje dichterbij. ❤️

www.helenhelpt.nl

Ik wil deze stukjes per mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *